Kesan epidural masa beranak

Hi, harituh masa nak beranak contraction punya lah kuat . Lepastuh doc tuh tanya nak amek epidural tak, dapat kurang kan sakit . Saya pun cakap jelah nak, lepas cocok epidural tuh rasa ngantuk jeh, mmg tak rasa sakit dah pastuh . Pukul 4pm doc check bukaan dah 8cm tapi saya tak rasa nk teran pun . Last sekali kena emergecy czer . Epidural ke buat rasa tak nak teran ye ?#ingintahu #pleasehelp #firstbaby

12 Các câu trả lời

sama saya masa bernak 2019 dlu mngantuk last bukaan 9 teran xmau kluaq jadi xpndai last emergency ceaser

nak tye, epidural ni yg cucuk kt belakang utk czer tu ke.? ke lain ?