Normal ke if ank 1st 1thn4bln tup2 dpt yg 2nd😅siapa geng?..

Haritu tiba2 rasa nak try upt tp yg dh expired thun lepas punya..nmpk double line fkir sbb hormon kot . lepastu tdi beli yg baru upt..check2 betol2 double line tggu lg smggu bru check lg 😅..

5 Các câu trả lời

Tahniah. Sy pun tengah berikthiar ngan suami nk 2nd baby. Harap2 ada rezeki 😊😊

ank sy 1tahun 3bln..n still full bf..dh ada isi da ni..cek guna clear blue 2-3weeks...😅

2mo trước

belum lg..12weeks kn baru bkk? masa ank 1st trlmbt bkk..sbb xtau mngandung..jenis period mmg xteratur..hahahah...last2 kene bebel sbb lmbt bkk buku pink🤣

Normal. Bergantung pada kaedah merancang.

2mo trước

ya sis sbb dh mmg plan dgn hsbnd ..tmbh lg 1..

alhamdulillah rezeki seronok nye

2mo trước

ye sis .. tgok cousin smua bsalin tahun ni tak sangka diri sndri plak 🤭

Geng sis 😅

2mo trước

alamak 🤭..cuma sy blom buka buku pink lg nak tggu 7/8 weeks scan dkt klnik luar bru prgi kk buka buka..