Upt negatif

Haritu sy period 3hr jee, tapi darah sikit, selepas 3hari dah bersih, hari ni test upt tapi negative,setiap bangun pagi rasa mabuk, pinggang pun kadang sakit, perut pun sama mcm masuk angin jee😅keliru haih...ni mengandung ke hormon jee😌 ada sesiapa macam ni tak??#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Upt negatif
3 Các câu trả lời

Sya pun SMA sis..bgn pagi kepala rase pening..mual..makan lepastu muntah..dh cek upt..tpi negatif

2y trước

3 hari sis...sis MCM mana sekarang upt positif atau negatif lagi

kan ade org mmg period 3hr je. Sy pn period dulu muntah n sakit pggang

2y trước

sy tk pernah plak kalo nk period sakit kepala muntah, biasa perut rasa senggugut jee...

myb hormon