Mengandung ke hormon?

Hi...sy delay period 4hari, hari ke 5 turun darah tp sikit je smpi 3hari, hari ke 3 tu darah coklat dia bercampur dgn lendir sikit, hari ke 4 dah tkde darah bersih, test upt tapi negative 😅. Berapa hari n rasa lemas jee badan+mabuk sikit, hilang selera makan 😌. Keliru mengandung ke hormon? Ada tk sesiapa mcm ni?.

1 Trả lời

Sis kena tggu dlm 2 week baru boleh test semula upt. Takut tak nampak kalau awal sgt

2y trước

exited sis sbb tu test awal🤭, mudah2an lah ada rezeki, ttc 4thn dah😄