Pregnant 6 weeks

Haritu masa 5 weeks ada juga perut rasa cramp tak selesa tapi lepas masuk 6 weeks dah tak rasa pape. Normal ke?

4 Các câu trả lời

Nak tanye cramp ni start bile.? sebab sejak 2 minggu ni selalu cramp.. Belum Check lg sebab tggu 7 hari.. Ade kemungkinan hamil atau tak?

3mo trước

rasa cramp yg awk mksudkan tu mcm rasa senggugut ke ?

Normal awak, ikut badan. Saya pon smpai w5 pastu w6 tkde and dtg blik w7 cramping tu

6mo trước

As long as tkde bleeding and awak tk sakit smpai membongkok tu okay lgi. Tpi kalau dia dtg in few sec tu normal je

cramp tu lebih kurang rasa mcm tk selesa mcm sengugut ke

6mo trước

lebih kurg.. tapi yg ni rase cramp tak teruk sgt mcm time period tu..

Normal