suami teman isteri

haritu dah umum hospital kerajaan suami yg dah dua dose boleh teman isteri bersalin 🥺 tapi bila tanya semua hospital tak boleh pulak? emm

1 Trả lời

teman kt labour room ikut guideline KKM boleh, tp terpulang ikut hospital kerajaan tu dia bg ke tk. ada hospital tk bg, ada yg bg. hospital putrajaya bagi, tp kena buat swab test (lebih slmt PCR klu pernah positif covid) dulu kt tmpt lain. yg penting result swab test dh keluar sebelum isteri nk masuk labour room.