Suami boleh teman tak

Salam .. suami boleh teman isteri bersalin tak sekarang kalau hospital kerajaan

6 Các câu trả lời

boleh ...saya baru je lepas bersalin pada 02.06 ...husband teman bersalin normal sahaja ...hospital tengku ampuan najihah ...tpi husband kena buat swabtest depan misi dulu ...

sekarang hspital kerajaan, kalau bersalin normal boleh je suami teman kan, kalau bersalin czer mana2 hspital krjaan tak boleh teman.😊

Beranak normal boleh, czer x blh.. tapi depends dekat hospital ade yg bg ade yg x bagi. So nanti tanye nurse

Boleh teman dlm labour room ja. Dkt wad xboleh. Boleh p masa melawat ja.. hosp tunku fauziah.

kena tanya hospital yang awak nak bersalin , sesetengah hospital masih ada yang tak boleh teman .

kena tanya hospital mana yg awk bersalin. ada yg boleh, ada yg xboleh