Nk tanya... usia kandungan ikut dlm gambar scan ni ke...

Harini sy p scan... Dr ckp kantung kecil dan kosong 😔

Nk tanya... usia kandungan ikut dlm gambar scan ni ke...
13 Các câu trả lời

Kalau tak silap sy 5w mmg kecil lagi. Tapi ada jg org 5w dah nmpk yolk. Jumlah week yg ada dkt gmbar scan tu adalah berdasar size kantung awak. Knapa awak risau doc tu cakap apa? Kalau ada apa2 tak faham tanya jeee doc time scan tu jgn malu2 nak tanya sbb kita bayar dia huhu Kalau malu nnti awak sendiri yg penat fikir.

12mo trước

Hari tu sy scan pon blom nmpk sbb kecil lg nnti repeat scan smule mse 7week tu dah nmpk dah 2 mggu lg scan smule

saya pun macam ni, masa first scan sepatutnya dah 8w ,tapi bila scan nampak kantung je,time tu doktor ckp kantung baru dlm 4w...doktor buat repeat scan 3minggu lepas tu dah nampak baby dah..sekarang dah 16w...jgn risau insyaAllah takdak apa2 tu..nnt repeat scan insyaAllah dah boleh nampak baby..

sy aritu ank Ke2 pn doktr ckp kosong alhamdulillah p pakar tgk2 mngndg....ms tu dok sakit perut xtau kata pgnt p scan doktr kata kantung kosong or C .. or penyakit ppuan MLS nk sebut pasai dok tgh pgnt plk😅dia kata Klau besar kn oprt alhamdulillah jumpa pakar sakit ppuan test tgk mngng

Saya first scan 5w3d nampak kantung tu pun kecik tak smpai 1 cm dokter minta repeat scan after 4w alhamdulillah skrng da nmpk baby and heartbeat..doa yg baik baik sis..jgn terlalu fikir nty stress

saya anak pertama, 6 minggu x silap.. nmpk kantung kosong jg sis.. tp lepas 2 minggu scan balik barulah nmpk baby dlm kantung.. doa yg baik2 ya.. semoga ada rezeki

12mo trước

ukuran kantung sis.. sbab period sy memang x teratur..

pernah jg JD mcm nie doktr ckp kosong xpi 2 minggu lepas tu p pakar sakit puan alhamdulillah nmpk maybe kecik lg tu nmpk kosong...

sy 6 minggu sis smlm scan smlm bru tahu mngandung.. mmg kosong.. doktor sruh scan semula minggu dpn 15hb nk tgk janin..

11mo trước

ok baik2.. terima kasih ye🙏🥰

Kuatkan semangat ye. Saya dulu pun scan 6 weeks kosong. Dr xckp pape katanya awal lg. 10weeks keguguran. Blight ovum.

12mo trước

Sy Keluar discharge koko mula2, lps 2 hour mcm tu keluar darah yg masa mula2 period.

Usia kandungan ikut ukuran baby bkn kantung..tarikh first last period awk bila?regular x.

12mo trước

sy haid xteratur...tp setiap bulan mesti ada DTG bulan..cuma bln 5 dan 6 ni MMG xda DTG bln..Harini cek lg masih 2garis merah

doa Allah lindung . nk tanya nape 2024. bukan sekarang 2023 ke

12mo trước

mungkin 2024 tu jangkaan bersalin..KLU sy xsilap lh🙂