Akk sye x phm dengan gambar scan😭

Nak tnye ikut dlm gmbar scan ni...dh ade kantung baby atau blm ya..tuari scan dokte ckp xd nmpk ape2#ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

Akk sye x phm dengan gambar scan😭
3 Các câu trả lời

Dah berapa week pregnant? saya 5 week scan baru ni x nampak kantung pun lagi, doc suruh repeat scan 2 minggu lagi. cuma doc bagi tahu keadaan dinding rahim menebal. Jangan stress2 sis, kena tenang2 ja, doa...akak ni 11 tahun dh menunggu ☺️

1y trước

Akak ada spotting tak?

Bawah 5 minggu kadang2 taknampak lagi di scan. Guna TVS baru nampak. kecil sangat lagi. UPT Puan pun belum jelas terang lagi double. Tunggu dua minggu lagi, Puan boleh scan lagi. Dan test UPT sama ada makin pekat line atau tidak. Apapun, tahniah 💕

mcm tk nampak.kalau ada kantung, dia bulat cantik dan kecik shj.kalau afa janin, mmg nampak dlm kantung tu ada janin...xpa rrpeat scan, keep.doa