Kantung kosong & kebawah

Hai mommys... Kandungan sya 10week 5day hari ni.. pagi tadi ada spotting sikit ,sy p hosp doc scan semua Doc kata kantung kosong😢 Dan kantung ke bawah... Kemungkinan dlm process gugur doc kata 😭😭😭 sy tak kuat😭

2 Các câu trả lời

Hi awk, sy juga dlm keadaan bleeding & spotting sejak 6weeks. Dan skrg kandungan sy nak masuk 12weeks. Doc ada bg ubat kuatkan rahim, ubat kurangkan pendarahan, masa sy mkn ubat tu memang takdelah bleeding tp still ada keluar blood clot warna coklat & merah darah. Lps tu doc pakar ada ckp, kita hanya mampu ikhtiar sahaja, selebihnya hanya mampu tawakal dan redha dgn ketentuan Allah swt. Itulah apa yg sy rasa skrg ni, risau sgt jadi apa2 kat baby, tp kita tak mampu nak buat apa2 jika Allah berkehendak sebegitu. Sy doakan awk supaya kuat menghadapi ujian yg berat ini, dan semoga lps ni Allah gantikan dgn baby twins, insyaAllah 🤲🏻

moga dipermudahkan sis 🌹