Dilema anak prtama

Harini sy dh 37weeks 4days. Anak first. Nk tny kalau mcm dh ada rasa tak slesa lenguh2 mcm nk sgugut (tahap blh thn lagi), perut rse mcm kt bwh sikit dr sblm ni, kekadang mengeras, kencing kerap gile, tido pom ssh nk dpt position yg slesa tu tanda2 dh dkt ke nk brsalin. Tanda2 mcm kluar lendir darah atau air ketuban tkde lagi . Suami duk pujuk suh pegi hosp tp sy taknak sbb rse mcm blm smpai mse lagi. Sy pny due 4/10 . Agak2 mse bile ssuai tuk brgegas ke hosp . Anyone?

2 Các câu trả lời

Bila ksakitan brtambag ke setiap 5mnit..kluar lndir n darah or pch air ktubn

5y trước

Kire ni dh tanda2 atau blm ye sis