Keguguran 7 weeks Kantung Xde 2nd Preggy

Harini sy datang bulan macam biasa..darah byk macam period bau pun sama macam period. Walaupun positif lagi upt 2 line.. Kemungkinan sy dah keguguran. Sama macam doc bagitau pada sy semalam. Jika keluar darah banyak haid macam biasa itu tanda kandungan x jadi.. Tambahan pula alahan mengandung pun dah hilang, xde muntah2 dah.. Xpela mungkin ada rezeki lain buat sy dan mungkin belum tiba masanya lagi ? Semoga 2,3 bulan lagi positif lagi, Harap2 macam tu la. ??

13 Các câu trả lời

Sama macam saya, 3bulan lepas keguguran pada usia kandungan 7minggu. First pregnancy. Skrang saya tengah ttc untuk kandungan yg kedua. Semoga kita hamil lagi dalam masa terdekat. 😊💕

Amin...semoga kuat menghadapi..saya pun baru keguguran 29.9 baru ni..sama2 kite redha n ikhlas menerimanya..insyallah pasti akan ada rezeki kite lagi...

5y trước

Sy dh 9 week..xapelh insyallah da lg rezeki utk kite...

Chuyên gia

Saya pun dlu mcm tu..11 weeks gugur sndiri..alhamdulillah lepas tu lekat semula..jaga pemakanan ye..ambil mknan yg brnutrisi elakkan fast food

Macamana sis blh keguguran sis...ada sis mkn yg sembarangan atau trlalu aktif... Share sikit sis spya kami yg awal2 ni berjaga2..risau pulak

Insyaallah sis... Jaga kesihatan ye ☺️

Semoga dimurahkan rezeki sis...

Takziah

Amen

Sama mcm sy thn lepas sis.. Lps 6bulan preggy lagi Alhamdulillah skrg dah 32week..

Salam takziah.. Insyaallah ada rezeki next time... Sy dah alami kguguran 2 kali... Semua mse 8week ad spotting.. Mse kli kedua dktr ad nsihat supaya buat checkup dulu. Tkut ada kencing manis atau kolestrol terlalu tggi... Ni boleh jdi faktor kguguran jugak... Incase awk nk ttc nnti.. Cube buat checkup dulu..