kantung kosong.

Harini sengaja pi gatai try scan. Kalau ikot dari kiraan hari poeriod dah 12 minggu 4 hari. Harini pergi scan , scan doktor kata rahim dah okay. Kantung pun cantik . Tapi janin still tak ada lagi ?. Sepatutnya bila dah 12 minggu janin dah ada . Doktor kata mungkin salah tarikh . Tapi saya kata saya rekod setiap bulan period start bila habis bila . Tak pernah miss . Then dia kata , lagi 2 minggu datang sekali lagi scan . Sebab kita risau kandungan tak jadi . Kalau itu berlaku kena refer hospital untuk buang ? . Hm macam mana ya .?

6 Các câu trả lời

same mcm sye.. 12 w 4 day.. smlm tibe2 bleeding bnyk darah fresh kluar.. scan kantung je ade baby x ade.. Dr kate dah miss miscarriage and Dr kate tnggu lg seminggu biar dia jatuh sndiri.. tp pelik smpai skrg x ade sakit perot sikit pon.. utk sis.. saye harap semua okey2 shj.. teruskan kuat semangat.. in shaa Allah pikir yg positive je..

Kena tggu je sis. Doa byk2. Sementara tggu tu jaga mkn, bykkn rehat n jgn stress2. Insha Allah semoga semuanya ok.

Ada keluar spotting ke sis? Semoga baik2 sahaja.. Apa2 pun sis kena kuat ya.. Doa yg baik2..

sis mcm mana keadaan skrg tu. harap yg baik2 sj

sama macam sy sis. jumaat hari tu gugur. jatuh sendiri

Moga urusan sis dpermudahkn.. Aamiin..