Kandungan Tak Menjadi Ke?

Saya dah buka buku pink harini. 11w.. Bila scan, dlm kantung mcm nampak janin tak menjadi. Siapa pernah macam ni? Saya tengok pun mcm pelik. Doktor dah buat surat refer hospital, repeat scan lagi 2hari. Semoga yg baik baik je. Saya dah redha lagipun 😢 #firstbaby #ingintahu

Kandungan Tak Menjadi Ke?
4 Các câu trả lời

sebenarnya kalau ikutkan 11w mmg dah boleh nampak bentuk kepala baby. mcm sy td follow up dgn pakar, dr scan mmg nampak jelas kepala & bentuk baby tu sbb ikut week mmg dah terbentuk kan semua tu. nanti pakar akan scan tvs lalu vagina, kalau tak nampak heartbeat & rahim mengecut dari kiraan week tu mmg betullah dah tak jadi. jgn sedih ya mommy, 1st pregnancy sy pun mcmni juga. baby tak menjadi. insha'allah ada rezeki yg lebih baik utk mommy kelak☺️

2y trước

samada tunggu lg 2 minggu janin jatuh (gugur) sendiri atau awk terus proceed D&C. nanti pakar tanya pendapat kita dulu. jgn risau ya

sama mcm saya sis.. kandungan ke2.. Scan harini 11w tp doktor kata xnampak janin..Lgpun saya bleeding sis.. Tp kantung tetap membesar ikut week.. tunggu lg 2 minggu utk scan balik then baru dorg refer pergi hospital..

Sy pn skrg tgh mngalami benda yg sama.. spttnya dh 11w, tp scan last week kt klinik swasta, doc ckp mcm bru 5w. Janin mcm mgecut. So tpksa tggu 2w lagi utk repeat scan 🥲

2y trước

Dh buka dh ..

period teratur x? kalau x teratur normal lari sikit umur kandungan sis.

2y trước

So far period teratur sis.. Tapi tula dlm gambar tu nampak leper.. Mcm janin mengecut