Pergi pac kene tahan wad tak ?

Harini saye genap 33 minggu, bangun pagi tadi nak kencing tengok keluar lendir darah macam ni. Tapi perut saye tak sakit. Kalau pergi pac die terus tahan wad ke ? Sebab saye barang2 belum complete lagi. UPDATE TERKINI: Alhamdulillah doktor ckp bby tkde ape2, doktor check jalan belum buka lagi cume ade luke skit dkt pangkal rahim. Saye kene tahan wad sehari untuk pantau ade bleeding ke tak. Dan harini saye dah discaj. Baby semue okey takde ape2 msalah.

Pergi pac kene tahan wad tak ?
13 Các câu trả lời

berkemungkinan ya. tengok keadaan janin nanti. sebab saya bukaan 1cm pun kene tahan sebab air ketumban kurang

kena tahan n cucuk.dexa. ada bersama atau buay kerja berat sblm ni?

pernah jgk keluar MCM ni...pergi spital doktor ckp keputihan..