15 Minggu Dan Jantina

Harini saya terkejut sgt sebab nampak jantina dh... pegi scan 2d je, s rasa tajam2,kencang2 perut.. nak tgk janin ok ke. Selalu kan 5 bulan baru nampak. Alhamdulillah...jelas sgt jantina lelaki tu. 😭😭

1 Trả lời

Pandai baby buat surprise dia hint kasi rasa sakit-sakit 🤣 alhamdulillah rezeki dpt tau jantina awal. Sy dpt tau masa 16 minggu, scan biasa masa monthly check up, letak je terus nmpk jantina dia dulu. Konon nk tunggu detail scan utk surprise. Baby boy mmg blh nampak awal, alhamdulillah.

3y trước

Oh, tahniah semua. Sy masa 18w scan girl. Tp husb ckp ad patient scan girl bila keluar boy. Sudahnya sy tggu next scan je utk reconfirm. Harap tak salah beli baju masa 7bln nnt.