saja nak meluah…

harini saya pergi melawat rumh MIL… masih lagi dlm pantang (13hari) bawa baby sekali… baru saya faham perasaan seorng mommy bila orang lain dukung ii cium ii baby kita tanpa consent kita… saya bukan apa… baby baru 13 hari antibody dia sgtlah lemah… bila tgk kakk ipar dukung ii dia… MIL cium ii dia… renyuk hati saya… risau kalau baby saya jatuh sakit… bila baby saya nangis saya nak comfort dia tpi tgk ii kakk ipar saya tgh dukung dia… saya baru menghilang kejp… cept betul dia ambik baby saya dan dukung… benda ni common sense n kene respect… maybe diorng ingt dgn buat mcmtuh diorng seakan menolong saya dn saya boleh berehat tapi tak… saya bukan tknk mereka tolong tapi biarlah baby tuh bersama saya sahaja mereka bolh tolng sediakan susu dan sebagainya…

4 Các câu trả lời

Kannn, masa sy mmg dh redha je, nak tegur kang ckp kedekut la, asalkan diorang bersih semua. Ada 1 time makcik sy selsema dia cium anak sy, anak sy selsema terus diorang x berani dh. Tp alhamdulillah anak sy sihat je sampai sekarang. Lepas cium ke pape mmg sy cepat2 lap haha. Ada tu mmg x berani nk cium, bersyukur sangat kalau jumpa jenis tu.

2y trước

Itulah… masalhnya kalau dukung sekjp ii tkpe ni sentiasa dukung smpai nangis budk tuh nk tidur pun tk senang… tk thulah kang tegur kang ckp kita ni menantu apa pulak… pasrah sgt ii sekrngni