Darah nifas

Harini saya hari ke 40 berpantang. Ada cecair kuning darah nifas dah takde. Boleh ke saya mandi hadas? Cecair kuning tu keputihan atau pun darah nifas? #firstmom #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

saya pun ada, harini dah 82 hari bersalin , puan punya masih ada lagi ke keluar?

6mo trước

Harini saya dh 81 , kalau pakai pad mesti ada kuning2 . Tu dikira darah nifas lg ke

ada bau x.. kdng ada juga darah putih yg keluar dia ada bau..

2y trước

Tkde bau apa