35 weeks air ketuban leaking

Hi, harini saya bebetul genap 35 weeks and pkl 4.30am td air ketuban leak sampai la sekarang pkl 7.00pm. Takda rasa sakit contraction apa and baby Alhamdulillahhh okay je dalam tu. Mcm syok sgt je kan dalam tu haha. Doc kata dia tunggu esok utk induce paksa baby keluar. Baby terpaksa keluar premature tapi takpa, dia tahu je saya tk sabar nk jumpa dia. Doakan saya ya semua 💕 semoga urusan ibu ibu semua dipermudahkan ya 💕

35 weeks air ketuban leaking
6 Các câu trả lời

InsyaAllah 🤲🏻 Semoga segala urusan bersalin dipermudahkn buat sis..

Insyallah Dan semoga dipermudahkan.Baby prem ni kuat sbnrnya.

InshaAllah Aamiin.. semoga dpermudahkan sis..

Hai mcm mana nak tahu air ketuban leaking

semoga d mudahkan segala urusan sis...

Semoga dipermudahkan urusan sis .