Hidung berdarah Siapa penah masa pregnant hidung berdarah?

Harini rasa penat sangat, lelap kejap. Bangun sebab nak kemas sikit sikit bilik ke, pstu hidung berdarah? Sebab badan panas ya? #21week#bantusharing #firstbaby

2 Các câu trả lời

berdarah yg mcm mna tu? darah meleleh atau awk msukkan jari dalm hdung ada darah? Klau saya , bngun tdur n bersihkan hdung msa mandi je ada darah tp darahnya tak meleleh. Just klau msukkan jari je bru tawu ada darah. Saya start mcmtu msa msuk second trimester.

3y trước

saya bangun tidur, darah tu keluar. tapi lepas saya mandi air sejuk malamtu juga. takde dah darah.

Setakat ni saya tak pernah experience hidung berdarah masa pregnant. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Aamiin 🤲🏻 Better mommy ke klinik untuk pemeriksaan doktor. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y trước

tq sis. sekali tu je jadi. mungkin saya penat dan panas masatu. saya mandi air sejuk malamtu juga. skrg dah 35 alhamdulillah.