Berat Baby

Harini husband ajak scan baby diswasta sbb dia x dpt tgk masa scan di kkia haritu..Alhamdulilah baby sihat... Excited die dpt tengok baby begerak² masa scan tu.. Saya dah 33weeks baby berat 2.1kg.. Ibu² boleh share x dulu masa kandungan 33weeks baby berapa kg bila kluar berat baby pulak berapa? #excitedtobemom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Saya baru 32 weeks..tapi tak pergi scan lagi..huhu..nanti dah 33 week baru nk g scan