masih negatif..

Harini hari ke12 lewat period. Breast msh sakit dan gatal. Nipple jd bsar dan kras. keputihan wrna kuning kjap coklat. Perut kembung. Ssh nk berak. Mngntok nk tdo je.. sakit pinggang belakang. cek upt negatif. Xkn sbb mkn asid folic pnybb period stop? Cek upt pun ngtif.. xpasti perlu g cek klinik ke x. Ke biar dulu?

1 Trả lời

Selalu period teratur ke sis? Kadang tu pon simptom nk period jugak. Folic takde kaitan pon. Takpe. Sis tunggu dulu sampai awal bulan depan mcm mana. Tapi langkah awal byk rehat k. Jgn angkat benda berat.

5y trước

Sis tgu dulu period tu kalau tak datang jugak sampai awal bulan depan, sis cuba cek upt lagi.