Tiada tanda apa2.

Harini genap 39w. Risau sebab masa lahirkan abang, 39w dah bersalin, ada tips untuk cepatkan bukaan tak? Dah berjalan. Naik tangga pun takde pape🥴

1 Trả lời

tunggu jak🤣nnt dia keluar juga..mcm saya dulu pun org blk2 ty napa xberanak sbb xda tanda lgsg nk beranak tpi sekali nk beranak trs contraction non stop n beranak hehe

1y trước

kannn sbb baby yg decide nk keluar bila..kita tggu jak..org lain yg bnyk btl ty kdg rasa xselesa