MASIH TAKDE TANDA BERSALIN

Sepatutnya due bersalin saya esok tapi baby masih selesa dalam perut 😭 . Dah bersenam / naik turun tangga / berjalan / squat semua dah cuba ikhtiar tapi masih sama 🥹 puan puan ada ke tips untuk cepatkan bukaan 🥹 risau sebab esok apptment doktor dah mula bagi date untuk induce 😔 .

3 Các câu trả lời

Sama saya anak first overdue kena induced but at d end kena emergency czer sebab baby memang tak ak keluar doctor kata… 2nd pon sama… Macam2 petua saya buat… makan kari banyak2 makan nenas banyak2, hari2 minum air kelapa… air akar Fatimah, minum air hujung rambut tah apa2 lagi petua semua buat tak bukak2 jugak… Mungkin Allah dah tulis anak kita nak keluar bila…. Moga urusan bersalin sis dipermudahkan

pujuk2 baby, jln itik.. follow this exercise.. semoga dipermudah sis https://www.instagram.com/reel/Cn0LvJXpKLD/?igsh=MW1ldjFzMGRucWczbQ==

kerapkan bersama.. memg rasa x slesa.. tp mmbntu.. bukaan.. minum air tebu pure .. yg penting doa.. smoga dpermudahkan smua