Cara cepatkan bukaan 😊

Hi mommeh , saya dah 39w+ . Hari khamis kena serah diri 19/1 due 20/1 . Kalau boleh tak nak induce, ada tak tips utk cepatkan bukaan/tanda bersalin . Huhu Saya dah pusing satu mall setiap hari , office turun naik tangga , dkt rumah pun turun naik tangga , squat dan jalan itik dah buat tiap hari 😂 , kerja rumah hri hri buat dan hari hari juga mnum air kelapa. Tapi baby masih selesa dalam perut . Tiada tanda bersalin , keputihan tkda , false contraction pu tkda 😂 saya dah buntu . #bantusharing

1 Trả lời

awak cuba la pujuk baby awak. sy hari tu pon risau. lagi 3hari nk due. hari2 pujuk baby. siap soh office mate pujukkn sekali. baby keluar 39w4d. sakit contraction time kije😅