air gula

harini firstime kena minum air gula. minum tadi pukul 8.26am. 9.32am muntah blik. dah tak tahan sangat. dari lepas minum dh nak muntah. duduk bangun duduk bangun tahan muntah. skli keluar jugak. nie tunggu lagi sejam pastu ambek drah. pastu baru boleh mkn. sapa ade pengalaman mcm nie. takpe ke kalau muntah??

1 Trả lời

Kne bgtau nurse yg ada muntah. Biasa d org akn sruh repeat mnom semula. Sbb spatot xley muntah.kalo muntah slps amik drh kdua tu xpe

5y trước

aah tdi dh bgi tau nurse. jumaat nie kne repeat lagi.