OVERDUE dan Risiko

harini dah masuk 40w. Blom ada tanda lg, sakit perut biasa-biasa je. Doc bg smpai 26hb ni, lpastu kna serah diri. Knp ye bole jd overdue ni? setiap tarikh period sy akan buat note. 😅 risau + nervous

3 Các câu trả lời

Saya pun terlps due..due 12/5 baby kluar 20/5..☺️baby seronok dlm perut tu..org ckp nk cpt bukaan buat exercise mudhkn bersalin..bolh rujuk utube

Xde sebab sbnrnya..klu dh smpai masa bby nk keluar, dia akn keluar juga. Sy pun overdue. Edd 26/5, serah diri 30/5, bsalin 2/6.

xde sbb..mmg cmtu