Luka bersalin koyak sampai punggung

harini dah 25hari tapi luka masih pedih + bengkak . bila buat check up kat klinik dia kata okay je nnti bengkak surut sendiri , tapi sampai bila . sesiapa ada pengalaman luka bersalin koyak besar smpai punggung , boleh ke sye betul2 sembuh 🥹 rasa down sangat hari2 sye menangis, kdg rasa menyesal trauma sangat #firs1stimemom

6 Các câu trả lời

Cuba try sapu gel dekat luka tu..blh cari dekat farmasi..rajin kipaskan lepas tukar pad..