Luka bersalin koyak sampai punggung

harini dah 25hari tapi luka masih pedih + bengkak . bila buat check up kat klinik dia kata okay je nnti bengkak surut sendiri , tapi sampai bila . sesiapa ada pengalaman luka bersalin koyak besar smpai punggung , boleh ke sye betul2 sembuh 🥹 rasa down sangat hari2 sye menangis, kdg rasa menyesal trauma sangat #firs1stimemom

6 Các câu trả lời

Sis angkat punggung masa bersalin kn. Sbb tu nurse @ mana2 org akan pesan kalau bersalin jgn angkat punggung sbb mmg akan ambik masa lama nk sembuh. Masa kt LR pun diorg pesan pegang pergelangan kaki tu jgn angkat punggung sbb diorg dah tahu kesan akibat die. X apa sis. Bersabar je lah. Lama2 nnt okay lah luka tu. Mmg ambik masa sikit sbb luka besar kan.

8mo trước

sye tak sempat nk betulkan kedudukan doc dah gunting and suruh teran , sbb dah nmpak kepala . sedih sgt rasa 🥺 . bila dah jadi teruk mcmni pihak hospital tulis sye bersalin vaccum padahal takde pun ..