Normal or ceaser

Harini checkup n scan 36w2d..Result baby semua ok,lengkap n mencukupi..Doc nak decide smada nak bersalin normal or ceaser..sbb baby 1st normal n 2nd bby ceaser..Doc bg bt pilihan even lepas ceaser dlu doc ad bgtaw yg sy bleh bersalin normal lagi..Kalau korang, korang pilih yg mna?? Normal or ceaser?

2 Các câu trả lời

dua dua pon ttp sakit . sy dlu czer ank prtama pon sakit contraction juga . lps tu emegency czer sbb bby da berk dlm perot . xd beza sis . yg beza ny bgos lg normal sbb nk brdiri btok bersih xseseksa czer . ahahha jdi sy pilih normal .

5y trước

btol tu . sis pon da rse jdi nk xnk kne thn jugk la skit contraction tu . ap bole buat . da kata pon brsalin . mmg akn sakit . uhuhu

Ofcos la normal sis... Penjgannya pn lbh mudah dr ceaser... Tp sis kn dh alami dua2 situasi so sis lbh mengetahui plhan mn yg sis lbh prefer...

5y trước

Contraction tu la nikmat bersalin sis... Klu xsakit xkn la pakar semua ckp sakit bersalin ni sakit no 1 yg plg sakit dlm dunia...byk urat kte yg putus ms nk melahirkn n kte bertarung dgn nyawa... That y ble jd pape dikira syahid... Klu cmtu serahkn je pd allah... Apa yg terbaik tu la yg akn jd pd sis nnt...