Check kt kk,minum air gula kt swasta bole ke?

Saya checkup bulan2 kt kk.. tpi ingat nak minum air gula kt swasta ,bole tak?? Ke kena call kk dlu??

8 Các câu trả lời

lain kk lain procedure. sis kena reconfirm balik dengan kk. utk yg bertanya knp xminum kat kk. sy rasa sbb swasta punya berperisa n sedap. hehe. kk punya air gula kosong je

Sy check up bulan2 kat kk & swasta sbb nak beranak kat swasta. Tp minum air gula kat kk. Sedap je lah kat kk dapat perisa oren. Takde pun air gula kosong

sy pun mnm. air gula kt klinik swasta sbb sedap..ada perisa..sejuk..wlupun sy check up kt kk je..nurse bg je mnm kt klninik swasta..

x bole, dlu saya dah minum kat swasta tp nurse suruh minum lagi kat kk, but better sis confirm kk dlu

Boleh sis, sy pun minun kt swasta, tp inform kk dulu, dorg ok ja minum kat mana2 pun..

xpasti bolee ke x..Tapi kenapa xminum airgula dekat kk je?

knp xmnum kt kk je? ap beza mnum kt kk gn swasta?

Boleh je.