Berat ibu naik 6kg

Harini check up 32 week, dalam masa dua minggu berat naik 6kg. padahal makan macam biasa je. tak pasal pasal kena ulang check bp weekly 😣

1 Trả lời

saya haritu pun mcm tu. tapi BP okay. cuma gula pulak sangkut haha makan tak sedar diri lagi. sekarang dah kena buat BSP tiap 2 minggu

6mo trước

haha faham rasa tak larat tu. tapi jangan pujuk baby keluar lagi. awal sangat lagi ni. at least tunggu 39w. inshaAllah doa banyak2, baca surah Maryam untuk mudahkan urusan bersalin. rest bila boleh. sikit lagi ni 💪🏻