Baby Tak Membuang

Harini Baby seharian tak membuang air besar. baby 2 bulan 24 hari. Ada yg boleh share link video urutan bayi bg membuang? perut tak kembunv angin, Minyak sentiasa apply setiap kali tukar pampers di perut, tapak kaki dan belakang. ada yg ada pengalaman baby tak buang air besar seharian?

1 Trả lời

bby bf ke fm ?

5y trước

normal je sis . asl kn bby ad kentut2 . kencing pon lawas nmpk bnyk . biase sehari xberak . eskn berak tibe2 penuh 1pampers berak dy smpai kelua2 dri pampers . yg xnormal ny dh lebih 5ari xd berak2 lps tu kencing pon xbnyk sikit2 je kelua . perot bby pon nmpk keras ke ap . jgn isau. nt bby akn berak juga . bby sy bru 1bln lebih sekrg pn xkerap berak . kdg 3ari sekali bru berak. tpi tu la berak dy bnyk sgt plak. uhuhu