mummies ada tips tak

harini anak checkup 9m . bila timbang , berat statik . lilit kepala naik 1cm je , garisan kuning . tinggi pulak 65cm , graf merah . esok ke KK untuk jumpa dr mummies2 semua ada tips ke untuk anak2 bantut ? ke sebabkan mak ayah rendah pun diambil kira ? sy 26y 154cm husb 29y 160cm je . ade kesan buruk ke kalau bab2 macam ni

1 Trả lời

Logically kalau parents tak berapa tinggi, anak berpotensi akan ikut sbb baka. Tp skrg mostly nurse2 kk ckp pemakanan affect ketinggian/bantut, tak bergantung pada baka saja. Mcm saya anak umur2 mcm tu saya mmg bagi dia banyak cheese, greek yogurt, santan biar dia berlemak2.