DOAKAN SAYA DAN YANG LAIN .

hari² baca and tengok perkembangan group ni .. seronok tgk org post UPT , SCAN and BABY bum , harap saya dapat merasai detik itu jugak .. masih TTC lagi .. belum ada rezeki sy ..mintak doa ibu² semua ye , mana tahu atas doa ibu² semua dpt memberi sy semngt dan termakbul apa yang sy hajatkan .. doa yang baik² inshallah , amin .

78 Các câu trả lời

Aaminn.. Allah Ya Mujib.. Allah adalah sebaik2 perancangan.. Sentiasa mintak ngn Dia.. Allah suka org yg merayu n meminta ngn Dia.. Yg penting don't give up sis.. ❤️

Sy dan suami 6 tahun menunggu. Akhirnya sy hamil sudah 7 minggu tanpa disangka2... Alhamdulillah... Rezeki Allah yang tidak diduga...

Semoga ade rezeki sis yee .. saya doakan semoga sis merasai pengalaman mengandung melahirkan dan membesarkan zuriat sendiri .. 🥰

InshaAllah. Jangan stress stress. Percaya perancangan Tuhan. Banyakkan bersedekah inshaAllah Tuhan turunkan rezeki secepat mungkin.

Inshallah sis , rezeki tu ada cuma cepat atau lambat je . Banyak kan bersabar ye . Semoga hajat sis termakbul jugak satu hari nanti 😊

5y trước

Aamiin

Insha allah ssmoga awak pun bakal merasai nikmat mengandung dn melahirkan baby...semoga allah memudahkan segLa urusan awak nanti

Sama la kita sis hari² tengok dalam hati kata bestnyaaa..semoga kita sama² merasai detik ni suatu hari nanti

5y trước

amin inshallah

Aamiinnn smoga apa yg dihajatkan dimakbulkan . Jgn putus asa mintk doa ,Allah bgi pada waktu yg tepat . Keep positif 😊

Amin. inshaallah sis. dengan izin allah. mungkin satu hari nanti sis akan menimang cahaya mata sendiri. amin.

5y trước

amin . inshallah .. semoga setiap kata² menjadi 1 doa yang akan dimakbulkan allah ..

In shaa allah.. Rezeki tu anak ada dalam masa terdekat . Semoga sis sabar dan jangan putus berdoa.