1/11/22 keguguran 7week 4day

Hari yg akan di ingt smpai bila².. Selepas kene masok kecemasan n kene tahan wad 1 mlm.. Bile dokvter scan mmng keguguran tp kene hanta HSA sbb doc kate nmpk rahim sy bercabang.. Bilr dah ke johor doc sakit puan scan alhamdulillah rahim normal.. N kene cuci bersih.. Di punye sakit ha allah yg tau.. Sape yg same dgn sy skrg tengah mood penyembuhan 😇

1 Trả lời

Semoga cepat sembuh, semoga sis sihat dan kuat ya. Inshaa allah ada rezeki selepas ni. Ibu ibu yang keguguran, inshaa allah cepat je lekat❤️❤️ kuat ya

2y trước

Aminn.. Trime kasih sis..