Usia kandungan berbeza

Ikut kan usia kandungan dah 10w tp scan doc kata 6w n mayb baby xjd..lg 2w scan blk.. Ada tak ibu2 yg berpengalaman mcm ni..kalau kene cuci kene warded tak? N Berpantang mcm mn ye? #ingintahu #firstimebeingamother

2 Các câu trả lời

sy pnh kne 2x bturut2.. skli kne cuci skli kantung trun sdri.. kne warded shri, kne berpantang 2mggu..utk pulihkn blik dalaman kita.. skng ALLAH bg rezeki lgi bby dh 14w..Alhamdulillah.. semoga dpermudahkan urusan sis.

cuci warded sehari xsilapnya. klu dktr tak sibuk stgh hari saja. xde pantang cuma avoid junk food dan air manis sahjaa

11mo trước

Terima kasih sis..