mommy yg berharap

assalamualaikum mommy semua...tolong doakan sy dapat bersalin normal ye...ank ptama haritu sy ceaser pada 11/8/2019...skrang pregnant ank kedua 34minggu...doktor ckp sy kne ceaser,dia dh bg tarikh utk ceaser 20/7/2020...sy sbenarnye masih berharap dapat bersalin normal...ada x mommy² yg sama mcm sy?bahaya ke klau bersalin normal?

3 Các câu trả lời

myb ada risiko sis preggy terlalu rapat jarak dgn anak sulung. sy bersalin normal lepas czer, tp anak sulung setahun baru lekat anak no 2

semoga ada keajaiban utk sis..bnykkan berdoa ya sis..

Inshaallah aamiin