Baby songsang

Hi mommies.. nak tanya sikit, kalau baby songsang teknik sujud lama2 untuk pusingkan baby balik tu memang menjadi ke? Ke ada cara lain lagi yg mommies2 boleh share selain sujud lama2 #seriusnanya #pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

sujud lama2 tu salah satu ikhtiar. ada jugak yang ajar, duduk dalam bilik gelap, awak suluh flashlight phone dari atas ke bawah perut. inshallah baby akan ikut cahaya lampu tu untuk turun masuk ke laluan. kalau tak boleh jugak, doktor akan buat prosedur ecv.