baby kecik baru 35 week

Hari rabu lepas dah jumpa dengan doktor pakar...doktor pakar cakap baby kecik 1.85kg je...dengan air ketumber kurang...temu janji pulak hari rabu 05/02/2020 doktor siap suruh standby pakaian nanti mari temu janji hari rabu ni...doktor nak saya bersalin awal dari due...due 07/03/2020 takut dengan bila doktor nak paksa bersalin awal...ni baru first time nak kene pakasa bersalin awal...anak no 3

2 Các câu trả lời

Sama due kita... Semoga sis dipermudahkan..

5y trước

Oh ya ke...aamiin...semonga urusan kita semua dipermudahkan oleh nya