Sakit selepas bersalin..

Hari nih dah hari ke 7 selepas bersalin anak ke 3, badan masih rasa sakit-sakit lagi bila duduk atau baring nak bangun tu rasa sakit sangat normal ke? Sakit rengat dah hilang, yang ada bisa-bisa dari bawah perut sampai ke kaki, biasa berapa lama baru hilang? Kadang stress jugak..

2 Các câu trả lời

Saya minggu ke 2 dh ok sikit boleh bangun sendiri, meniarap. Mmg awal2 suami yg tolong angkat kaki saya supaya saya boleh bangun elok2. Dan dan lak ubat tahan sakit dh habis 🤣 Sikit lg tu sis! 💪🏻