Sakit badan

Hye nk tanya.. normal tak kalau baru 23weeks ++ tapi dah start sakit belakang? Means mcm sakit pinggang. Kadang tak boleh nak berdiri or duduk lama2. Sebab sakit. Rasa nak baring je... Then kadang2 tiba rasa badan ni bisa sangat. Kalau nk urut badan takut effect dkt baby.. lagi 1, bawah perut juga ada sakit. Is it normal?? Sbb anak 1st dulu tak rasa sakit mcm ni..

2 Các câu trả lời

Sy pn camtu sis..sakit pingang ngalahkan buat keje banyak sangat🥴,pdahal buat keje umah ja.. normal tu sis..mak sy kata berat bdan naik tu sakit sana sini 😂

it's better to check with doctor but don't do any kind of massage.