Need mommy advice😭

Hari ni terkjut sebab ada spot darah dkt seluar...mcm 2/3 titik Mcm tu..right now kandungan sya like 16 weeks...first baby...is it normal atau ada benda x baik if kluar darah ni...Check internet mcm2 dia ckp... pernah jdi ke dkt mommies? #hatirisau #Myfirstbaby

8 Các câu trả lời

Nurse pernah pesan dkt saya masa first time pregnancy check up. If ada bleeding @ spotting darah, terus ke hospital secepat mungkin untuk pemeriksaan selanjutnya. Nurse bgtau byk kemungkinan & penyebab kpd bleeding @ spotting darah. Sbb tue sgt penting cpt2 jumpa doktor ye ✌🏻

smasa pregnant, apa2 jnis darah yg kluar adalah tak normal...kna refer doc segera...threaten miscarriage

Pg hospital check. Sebab dulu nurse /doc pesan kalau ada pemdarahan, kena terus pg hospital

better p hosp.. i biasa ambik gmbr darah tu siap2 n tiap kali doc tny, i tunjuk je

trus pgi hsptl sis , mnta doc chek bby . insyallah xda pape .

time risiko ni kene terus pegi klinik or hospital terdekat

Pergi Hospital sis

sis cmne skrg