Emosi Tergangu

Assalam, saya dah 38week dan sekarang kerap sangat sensitif, suami salah cakap pun saya dah berjurai air mata. Dah 2hari saya rasa emosi saya terganggu, malah suami pulak ambil tidak peduli je. Saya sangat tertekan. Saya juga risau dengan baby saya dengan sikap saya yang macam ni. Tolong sayaaa 😔😔😭😭

1 Trả lời

bincanglah baik2. kan tak elok dok sedih2, menangis2. kalau mmg suami ada salah, ckp elok2. tp kalau suami tak buat salah, hanya kita yg sensitive. jgn salahkan suami. kita pun kena muhasabah diri. syaitan suka bila suami isteri bermasam muka ni. dah nak bersalin ni, lebih byk dekatkan diri pd Allah. minta dipermudahkan semuanya.