Menunggu Detik

Hari ni serah diri ke hospital setelah 10hari overdue. Due sepatutnya 12/2 hari tu tp doctor extend lagi seminggu ke 19/2 sebab belum lg ada tanda nk bersalin kemudian doctor extend lagi 3 hari ke 22/2 (Hari ni) sbb bru sikit bukaan ny. Doakan semoga sy selamat bersalin dan segala urusan dipermudahkan ye mommies semua..

1 Trả lời

Semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis. Aamiin 3x.🤲🏻 Semoga selamat semua nya. Cuba sis amalkan zikir Nabi Yunus. Saya amalkan zikir tu, alhamdulillah mudah bersalin 💕