Nak tanya😥

Hari ni saya pegi cek ke klinik untuk double conform pregnant, dr kata dah 10 minggu, tapi bila scan dr kata tk nmpk baby...😢kosong kantungnya dr mntk untk dtg balik lagi dua minggu Normal ke? Sebab simptom pregnan ada Bila urine test positif#firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

mcm sy minggu xssuai dgn saiz bby.. khamis nii kena refer hospital.. doakan sy ye.. sbb sy period last bln 7/2 n 21,22/4 keluar kua coklat².. scan last dlm 8mgu mgkin.. scan pon berubah² 😅

hari ni saya kluar darah😞 pegi klinik semua tutup...kena tunggu esok

3y trước

Pergi hospital sis