last period17/9 - 23/9

Hari ni period lagi..keluar darah sikit..pg xdi semasa buang air..pernah xalami mcm ni..stress..sbb sy tgh TTC ,ad x yg ad pengalaman mcm sy... ?

1 Trả lời

Pernah sis... Sebulan 2 kali pun pernah. Sy ttc setahun 7 bln baru ada rezeki... Sis try jus mamom hope. Sbb lepas sy try jus tu, Alhamdulillah terus lekat. Period pun makin cantik... Suami sy pun try jgak. Lepas minum terus taknak rokok.

5y trước

Sama la sy hr tu.. Mcm2 ubat sy try. Byk duit habis dkt ubat je...