Checkup

Hari ni pegi checkup, smpai sana nurse marah² kata "sapa sruh datang? sapa nama nurse awak? hr jumaat sepatutnya takda appointment" salah saya ke sbb nurse saya yg setkan tarikh tuu sbb saya dh start kena jumpa setiap 2 minggu plus nurse saya tu patutnya ada kursus sebelum perintah kawalan pergerakan tuu keluar. sampai sister pon nk marah sbb saya dtg. tahu semua nk hadkan rakyat dtg kk, kalau saya ada pilihan saya pon tanak dtg appointment nk berhadapan dgn frontliner sbb dorang lg berisiko tinggi dijangkiti. rasa macam malas nk dtg kk lg 2 minggu ?

15 Các câu trả lời

Nurse yg monitor awk pun sepatutnya peka la. Dh tau time camni ni. Set tarikh lain or inform nurse lain pasal awk. Takde la jadik camni.