Sakit ari ari

Hari ni kerap rasa sakit kat bahagian ari-ari. Nak nak dari duduk ke bangun tu. Tetiba rasa cramp macam senggugut. Arghh! Risau pulak rasa. Sebab sekarang saya memang takde selera makan. Tengok nasi pun rasa nak muntah. Makan roti dan biskut je kejap2. Usia kandungan saya 7 weeks. Normal ke sakit macam tu? #bantusharing #firstbaby

2 Các câu trả lời

normal tu sis perubahan hormon badan rahim semua nak mengembang

4y trước

hihi. tq. Bila first pregnancy ni asyik rasa paranoid je. 😅

Normal saya pun macam tu

4y trước

Hahah takpa first baby , nanti masa dah 3rd trimester lagi rasa sakit dont worry . Hahaha i pun first baby tp baby dah 3 months dah