Pening kepala.

Hari ni hari kelima berpantang, semalam tiba² pening kepala sampai hari ni tak hilang². Mungkin x cukup tidur terjaga tengah mlm or saya ada salah makan menyebablan saya sakit kepala?? #13Jan2021   #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPactiveusers

2 Các câu trả lời

mungkin jgk sbb tak cukup tidur. awk rileks je ok. bila baby tido. awk pun tido. jgn sibuk² buat keje rumah. biarkn je. awk rileks and tido je. jgn lupa byk minum air (ye ada setgh org tua tak bg) tapi saya byk minum and alhamdulillah ok je, luka pun cepat je sembuh, rahim cepat kecut 👍 baby boy or girl? 😊

3y trước

baby boy

saya dah habis pantang pun tetap pening kepala.. lebih lebih lagi tak dapat Tido malam... siang pla keje... dah lah pening sampai pandangan pun jadi kabur...